tisdag 20 januari 2009

NyfikenLiten.se upphör!

Det är med både sorg & en gnutta lättnad som jag nu fattat mitt beslut om min webbutik- att den kommer att upphöra. Under ett år har NyfikenLiten.se funnits & jag har verkligen lärt mig
mycket utifrån massa erfarenheter. Emellertid har jag fortfarande varor hemma som jag såklart vill "bli av " med, dock till väldigt förmånliga priser! Kolla in i webbutiken!
...här kommer ett litet axplock! Den coola flygplatsen från PlanToys är en rolig leksak som Samuel har lekt /leker mycket med. Det fiffiga med den är hissen som är interaktiv, barnet kan snurra på det röda uppe på tornet för att reglera hissen. Även ett rullband finns som går att snurra på för incheckning av bagage.
Ordinariepris är 650 kr - NU 399kr. Det finns en i lager, så först till kvarn. SÅLD!
I webbutiken finns flera varianter av trämobiler att hänga över skötbordet,eller i barnkammaren. Ordinariepris är 125 kr - Nu 79kr!
En populär gåva är födelsedagståget. Det är färgstarkt & uppskattat både av barn och vuxna vid barns födelsedagar. Ordinariepris 149kr - Nu 89 kr!! Finns endast ett fåtal kvar i butiken!

Kram M.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gud vad trist att du stänger butiken precis som jag har hittat hit!! Du har ju helt underbara grejer som jag bara går i spinn på!! Tänk att jag inte ens visste vad jag hade missat förrän idag. :-(